Susțineți echipa fanion a orașului! A ajuns pe podium în Liga 2!

foto: FC Chindia Târgovişte

 Chindia Târgoviște tocmai a terminat meciul de la Timișoara, contra celor de la Poli, învingând cu 3-1 echipa bănățeană de pe penultimul loc al clasamentului! Cu un control bun, mai ales repriza secundă, târgoviștenii au punctat prin Liviu “Fițaru” Mihai în minutele 65 și 90, cât și prin Neguț, în minutul 67, care dovedește încă o dată cât este de eficient!

Chindia a urcat pe locul 3, cu 23 de puncte acumulate, având cu un punct mai puțin decât Clinceni și cu 4 mai puțin decât Snagov!

1 pauză / 2 final! Poli a condus la pauză, prin reușita lui Stere din minutul 8, prăbușindu-se însă, în repriza a doua! Menționam în articolele anterioare de forma foarte bună a echipei, de rezultatele tot mai mulțumitoare! Băieții au început să joace, sunt încrezători, sunt plăcuți ochiului…toată lumea duminică la meci! Ne trebuie un stadion plin (în limita posibilităților de organizare) pentru a împinge echipa spre victorie în meciul cu UTA, care pentru noi e mai mult decât un simplu meci! Trebuie să le arătăm cine suntem! Felicitări Viorel Moldovan!

Hai Chindia, Hai Târgoviște!

Bogdan Marius Gheorghe

Un gand despre “Susțineți echipa fanion a orașului! A ajuns pe podium în Liga 2!

  • 11 octombrie 2018 at 5:29
    Permalink

    podium cu 4 locuri n-am mai văzut
    dar mai importantă este anduranța, pentru că am mai fost pe aici

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro