SURSE: În urma ședinței de ieri, șeful Ligii Aleșilor Locali PSD Dâmbovița ar fi demisionat. “Sunt în silentio stampa”

Constantin Stroe ar fi demisionat, în această dimineață, din funcția de conducere a Ligii Aleșilor Locali ai PSD Dâmbovița, au precizat pentru Gazeta Dâmboviței surse din cadrul organizației. Demisia ar avea legătură cu ședința de ieri de la sediul partidului și cu declarația pe care au semnat-o primarii partidului și alți aleși ai partidului, printre care și Stroe.  Printre hotărârile luate, ieri, se numără și boicotarea deputatului Rovana Plumb, vicepreședinte PSD Dâmbovița și ministru, care asigură interimatul la conducerea organizației, după decizia de excludere a lui Adrian Țuțuianu. Totuși, deși au semnat, unii dintre edili nu ar vrea să o boicoteze pe Plumb.

Gazeta Dâmboviței l-a contactat telefonic pe Constantin Stroe, pe subiectul demisiei de la conducerea LAL. Stroe a precizat că nu dorește să comenteze: “Sunt în silentio stampa” a spus acesta.

Vom vedea în zilele următoare ce se va întâmpla și până unde va merge boicotul declarat de aleșii PSD Dâmbovița. Sunt și voci care spun că boicotul a fost impus de Adrian Țuțuianu, de aceea primarii sunt nemulțumiți, dar se și tem să se împotrivească acestuia. Alți primari susțin ca inițiativa declarației le aparține lor. Situația se va lămuri în zilele viitoare.

Centru Medical Valeriana


Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:


Gurmand + Raiman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica de confidentialitate (click pe acest link)


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Statistici Google Analytics
Statistici Trafic.ro