Sufocată în semifinale! CSM Târgoviște a terminat în genunchi duelul cu U. Cluj din penultima fază a campionatului

 

CSM Târgoviște a fost depășită total de Universitatea Cluj în duelul pentru accesul în finala Ligii Naționale de baschet feminin. Gruparea dâmbovițeană și-a arătat limitele în semifinalele campionatului, unde a fost întrecută la pas de formația ardeleană. În urma a două meciuri susținute în careul de ași, CSM a ieșit de fiecare dată șifonată. Dacă primul joc, cel de la Cluj, a fost ceva mai echilibrat, al doilea, disputat lângă Turnul Chindiei, formația dâmbovițeană s-a făcut de râs și a pierdut la o diferență majoră, 62-90. Într-o dispută în care târgoviștencele aveau doar varianta victoriei, pentru a trimite disputa în “decisiv”, acestea au capotat și au reprezentat doar un partener de antrenament pentru elevele lui Dragan Petricevic. Dâmbovițencele au fost făcute KO în primele trei sferturi de adversar, iar onoarea a fost salvată în ultimele zece minute, când s-au impus la limită, cu 21-20. Într-un joc în care așteptările erau altele, doar Porchia Green s-a comportat la adevărata valoare din lotul CSM-ului. Aceasta a fost cea mai bună jucătoare a echipei antrenate de Cătălin Tănase, iar la final a contabilizat un număr de 27 puncte realizate. După eliminarea din semifinale, CSM va fi nevoită să joace finala mică a campionatului, împotriva pierzătoarei duelului dintre Sepsi Sfântu Gheorghe – Olimpia CSU Brașov. Finalul de joc a adus câteva clinciuri verbale între spectatori și Ciprian Prisăcaru, președintele clubului târgoviștean. Conducătorului de la CSM i s-a reproșat în termeni duri că eșecul înregistrat a fost unul dur și rușinos pentru această echipă. Înfrângere suferită a provocat multă nemulțumire și în rândul oficialilor clubului târgoviștean, iar acest lucru s-a văzut în postările apărute pe site –ul echipei dâmbovițene. “CSM Târgoviște mulțumește tuturor suporterilor și își cere scuze pentru prestația din această seară. Rămânem o echipă unită și ne vom bate cu toate resursele pentru a câștiga finala mică”. Al doilea meci dintre CSM și U. Cluj a fost urmărit din tribune și de Predrag Vasic , fostul antrenor al formației târgoviștene.

 

CSM Târgoviște – Universitatea Cluj   62-90 (10-18, 14-27, 17-25, 21-20)

CSM: D. Cosby, P. Green (27), L. Toma (2), M. Coker (14), P. Poole (10), A. Chivu (3), A. Vârjoghe (4), A. Ghiță, M. Fodor (2). Antrenor: Cătălin Tănase.

  1. Cluj: G. Irimia (10), A. Mandache (12), N. Swanier (7), T. Harrison (22), B. Denson (11), D. Butulija (9), M. Sfârlea (3), N. Dixon (10), B. Voica (3), T. Neagu (3). Antrenor: Dragan Petricevic.

Ionuț Parghel

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro