Streinu-Cercel, la Târgoviște: “Nu avem alte instrumente decât să ne vaccinam, să purtăm mască și să ne spălam pe mâini”

Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel a fost prezent astăzi la dezbaterea publică „Sănătate pentru Dâmbovița” organizată de către Consiliul Județean Dâmbovița. Acesta a declarat că situația epidemiologică actuală se datorează relaxării din această vară, iar fără vaccinare, mască și măsuri de prevenire lucrurile se vor înrăutății.

Dacă copii sunt vaccinați și părinții sunt vaccinați, circulația virusului de oprește. (…)

Mai purtăm sau nu mască? Mi-aș fi dorit să vă văd fără mască. Dar tot noi cu mâna noastră am lălăit-o . Lasă că se poate și așa… Mai vrem puțină relaxare… Mai vrem la mare…. Iar acum vedem la câte cazuri am ajuns. Spitalele la momentul de față gem la pacienți care rămân în camera de gardă până a doua zi încercând să la găsim un loc pe undeva

Vreau să mulțumesc tuturor colegilor care încearcă să țină pe picioare acest sistem. Bravo lor! Mă înclin!  (..)

Nu avem alte instrumente decât să ne vaccinam, să purtăm mască și să ne spălam pe mâini, altfel va fi foarte rău. Acesta este ultimul adevăr!

Dacă anul trecut nu am putut trimite copiii la școală,  hai să o facem acum. Cu vaccinare si testare, testare și vaccinare. Vaccinul nu are nici un fel de contraindicații. (…) Vaccinul este singurul care ne poate scoate din această situație.” a spus Streinu-Cercel.

Acesta a mai îndemnat populația să asculte punctele de vedere ale medicilor epidemiologi, considerând periculoasa „medicina făcută la televizor”.

La evenimentul de la Târgoviște participă președintele CJD, Corneliu Ștefan, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, directorul SJU Târgoviște, Claudiu Dumitrescu, directorul DSP Dâmbovița, Sorin Stoica, vicepredintele CJD, Luciana Cristea, parlamentarii de Dâmbovița: Carmen Holban, Ionuț Vulpescu, Radu Popa și Daniel Blaga, deputatul Elena Dinu, secretarul Comisiei pentru Sănătate din Camera Deputaților,  deputatul Alexandru Rafila, şeful Laboratorului Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” , precum și numeroși membri ai corpului medical dâmbovițean.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro