Spitalul Găeşti angajează medici! Spitalul are aparatură modernă şi oferă locuinţe de serviciu

Distribuie:

Spitalul orăşenesc Găeşti doreşte creşterea calităţii actului medical prin atragerea de  noi doctori. Principalele specializări care se caută sunt medicina interna, obstetrică ginecologie, pediatrie, neurologie, ORL, cardiologie si medicina de urgenţă.

Condiţiile oferite doctorilor care acceptă provocarea de a face parte din echipa Spitalului Găeşti presupun atât aparatura modernă şi sprijin total din partea întregului personal, cât şi cazare gratuită în Găeşti, în locuinţe de serviciu, pentru cei care vin din afara localităţii.

Găeştiul are tradiţie în ceea ce priveşte calitatea actului medical. Medici extrem de competenţi i-au tratat, de-a lungul anilor, pe pacienţii din întreaga zonă, cu rezultate excepţionale. Suntem, acum, la momentul unui schimb de generaţii şi lansăm o provocare pentru tinerii medici care doresc să se formeze şi să lucreze într-un spital modernizat, unde au şansa în fiecare zi să facă bine oamenii. Sunt foarte mulţi găeşteni care au absolvit Facultatatea de Medicină, dar şi tineri doctori care doresc să lucreze aproape de Bucureşti. Cu siguranţă, în spitalul nostru pot învăţa ce înseamnă satisfacţia profesională, oferind pacienţilor de aici tratamentele de care au nevoie.”, a precizat managerul Spitalului Găeşti, dr. Cristina Seltea.

CV-urile celor interesaţi  pot fi trimise la adresa de mail: [email protected]

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro