Spitalul din Pucioasa are o nouă conducere! Ceciliei Ionescu nu i-a fost reînnoit contractul de management

Contractul de management al directorului Spitalului din Pucioasa, Cecilia Ionescu (foto) a expirat pe 18 aprilie, după 16 de conducere a spitalului. Acesta nu a fost reînnoit. Noua conducere a spitalului va fi asigurată interimar de Ancuţa Adriana, consilier local PSD, ca manager,  şi dr. Cioroba Daniel ca director medical interimar.

Le multumesc pentru faptul că au acceptat aceasta provocare si sunt sigur ca împreună vom produce acea emulație ce va readuce Spitaulul orășenesc Pucioasa în atenția medicilor de care avem atat de mare nevoie! În condițiile în care Primaria Pucioasa are ca prioritate sprijinirea Spitalului, având pregătit un proiect european pe AXA 3 – reabilitare termica, un altul pe AXA 8 – centrul primiri urgențe si ambulatoriu, având un proiect depus la MDRAP pentru o dotare la ultimele standarde a tuturor sectiilor ale acestui Spital, pregătind construcția unui bloc prin ANL doar pentru cadrele medicale, sunt încrezător în șansele noastre pentru a avea un Spital asa cum noi toti ni-l dorim si ni-l imaginam!” a scris primarul oaşului Constantin Ana pe pagiana sa de facebook.


 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca