Soțul tinerei, care l-a denunțat pe ginecolog, acuză rele tratamente în SJU Târgoviște

Foto: facebook
Tânăra însărcinată care l-a denunțat pe medicul ginecolog Gheorghe Popescu ar fi tratată discreționar de personalul spitalului în cadrul căruia funcționează un gen de omertă în legătură cu cazul. Acuzația a fost lansată public de către deputatul USR, Emanuel Ungureanu. Se pare că, acesta a și încurajat familia, care este una săracă, să anunțe autoritățile.
Medicul i-a pretins bani soţului, şpaga trebuia dată după intervenţie şi a fost împărţită ulterior între ginecolog, anestezist şi o asistentă de la sală. Medicii şi asistentele din spital au reacţionat prompt împotriva victimei şpăgarilor, colegial, frumos, nu?
Acest om a avut încredere în mine, l-am sfătuit să îl denunţe pe şpăgar la DGA şi acum se teme că personalul medical din spitalul Târgovişte îi vor face rău soţiei. Rog public instituţiile statului să protejeze această familie şi medicii şi asistentele care le plâng de milă colegilor şpăgari şi fac presiuni asupra acestei familii să fie aspru pedepsiţi!”, mai scrie Ungureanu pe Facebook.
Deputatul spune că a primit informațiile de la soțul tinerei.  Acesta este și cel care i-a dat medicului banii, în cadrul unui flagrant. 1400 de lei din 1700 cât a solicitat. Medicul a fost reținut de DGA.

Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro