Solidaritate! Oamenii sar în ajutorul unui tânăr, cel care dormea pe străzi sau pe unde putea

Am petrecut  mai bine de 4 ceasuri cu Marius Anghel, tânărul care doarme pe bănci sau pe unde apucă de ani de zile… Cazul a fost mediatizat ieri de colegul Costin Mihai de la Sport Impact.

Acesta are pensie de handicap dar nu poate să-și permită chiria unei locuințe, fie și o garsonieră în care să aibe strictul necesar. Are operații la ambele picioare, la bazin, femur și genunchi, proteze și deficiență în a se deplasa. Totuși o face destul de bine și nu se dă înapoi de la muncă, arătându-ne o lucrare chiar în zona unde ne aflam azi, împreună cu Costin Mihai și Costinel Neagu, un alt coleg din presă.

“Am 12 clase, diplome, cursuri cu 9,50, dar nu-mi folosesc cu nimic în viață. Degeaba ai multă școală că ajungi la sapă de lemn dacă nu are cine să te ajute…” Marius menționează mereu că se roagă la Dumnezeu să-l ajute și că uneori chiar să-l ia la El, că nu mai îndură viața pe care o are.

Azi, prin bunăvoința unor tineri, Marius a fost îmbrăcat din cap până picioare, cu haine de iarnă. După ce a probat o geacă și i-am zis că e a lui, a început să plângă în magazin, spunând că nimeni nu i-a luat ceva nou până acum. Avea o pereche de ghete vechi de 15 ani, primite de la un prieten.

Cineva l-a sunat în timp ce lua masa la Rustic House și a cerut ca să vorbească cu personalul de acolo. Au stabilit că va veni să achite un abonament lunar în care Marius să vină să ia masa o dată pe zi. Am rămas fără cuvinte. Mai mulți oameni vor să contribuie pentru achitarea unei chirii pe o perioadă de 6 luni sau un an. Campania de colectare deja a început.

Cert e faptul că acest om nu va mai dormi sub cerul liber sau pe unde apucă…Cu siguranță viața lui se va schimba radical din acest moment. Acesta are și un cont personal la Banca Transilvania:

RO20BTRLRONCRT0285715901 – Anghel Marius

BMG

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro