Soft Enduro Aninoasa, adrenalină pe două roți. Vezi cum te poți înscrie:

Comuna dâmbovițeană Aninoasa găzduiește și anul acesta “FESTIVAL Soft Enduro Aninoasa”, un eveniment aflat la a doua ediție, foarte așteptat de iubitorii de adrenalină pe două roți, după ce ediția de anul trecut a fost un succes.

Evenimentul recreativ și nu competițional va avea loc sâmbătă, 1 octombrie, la sala de sport din Aninoasa, la 3 km de Târgoviște. Detaliile festivalului au fost deja publicate pe pagina de facebook a evenimentului:
Format: 1 zi de enduro, pe un traseu marcat cu bandă și săgeți.
Traseu: 4 clase, A/V (expert/veterani),B (hobby),C (fete), 4 Cp-uri de verificare și puncte de notare, va fi un traseu de Enduro cu câte 2 ture pentru fiecare clasă.
Lungime: clasa A/V-80km 2 ture 40 km, clasa B/C-60km 2 ture 30km, este necesara realimentare.
Dificultate:clasa A (Expert) – traseu sustinut de 80 km, are urcari si coborari tehnice.
clasa B (Hobby) si C (fete) – traseu de 60 km, accesibil, nu are urcari/coborâri foarte tehnice.
Recomandari Traseu:
Cauciucuri pentru teren moale.

Nu se recomandă participarea la acest eveniment celor cu mai puțin de 30 ore pe motocicletă și cu motociclete foarte vechi și grele. (Yamaha XT, Suzuki Drz, ect)

Înscrierile se fac pe adresa de email [email protected] (Nume-Prenume-Moto-Clasa), dar și în ziua concursului, între orele 08:00 – 10:30, participanții urmând să ia startul, de la ora 11.00, în ordinea înscrierii în concurs (pe mail).

Pentru marcarea traseului si CP-uri se percepe o donație de 130 lei/persoana.

Anul trecut, 150 de participanți au luat startul la Soft Enduro Aninoasa, în fața unui public format din zeci de simpatizanți. Printre participanți s-a numărat și vedeta de televiziune Dani Oțil.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro