Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3706
19-1-2022

Social democratele au cumpărat sute de kg de mere de pe Valea Dâmboviței pentru a le dona unor centre sociale

Membrele OFSD Târgoviște și OFSD Dâmbovița au cumpărat câteva sute de kilograme de mere, dar și sucuri naturale, de la producători de pe Valea Dâmboviței pentru a le dona beneficiarilor Centrul de Servicii Comunitare ,,Sfântul Andrei” din Gura Ocniței și Centrele „Casa Soarelui” și „Floare de Colț” din Târgoviște.
 „Întotdeauna ne-am dorit să aducem bucurie și alinare celor din jurul nostru. Și prin acțiunile de astăzi ale doamnelor din Organizația de Femei a PSD Dâmbovița am încercat să oferim clipe minunate rezidenților din centrele vizitate.” a spus Claudia Gilia, președintele OFSD Dâmbovița. Nu este prima acțiune socială pe care organizațiile de femei ae PSD Dâmbovița le organizează în preajma sărbătorilor. „Sunt perioade din an în care un zâmbet sau o vorbă bună cântăresc mai mult decât în restul zilelor. Astăzi, alături de colegele din OFSD Târgoviște și OFSD Dâmbovița, am mers la mai multe centre ale D.G.A.S.P.C. Dâmbovița cu daruri gustoase oferite de pomicultorii de pe Valea Dâmboviţei, cei mai renumiți cultivatori de mere din țară.
Merele și sucul natural pe care le-am dus la centrele Casa Speranței și Floare De Colț din Târgoviște vor îndulci perioada sărbătorilor de iarnă de care ne apropiem.” a precizat în urma acțiunii, președinta OFSD Târgoviște, deputatul Carmen Holban.
La acțiuni au luat parte și Luciana Cristea, vicepreședintele CJD, Ela Sandu, directorul DGPASC Dâmbovița, Ionela Șerban, viceprimarul comunei Răzvad, Georgeta Popa, primarul comunei Cândești, Doina Boboacă, consilier local al municipiului Târgoviște, Erich Agnes, directoarea Bibliotecii Județene, Luminița Gălbenuș.

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo
kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media