Slăbește rapid, prin biostimulare corporală! Nefertiti Târgoviște, 20% reducere la pachetele corporale

Sezonul estival, o provocare pentru orice femeie, la orice vârstă! Atunci când exercițiile fizice sau dieta dau greș, o soluție eficientă este   Biostimularea  (electro-biostimulare),  o procedura de remodelare corporală, folosind stimularea electrică a musculaturii și a altor țesuturi, cu ajutorul unor impulsuri asemănătoare stimulilor fiziologici. Biostimularea acționează oriunde dorim noi și unde există țesut muscular. Se obțin astfel rezultate într-o perioadă de timp  scurtă. Biostimularea crește eficientă activității fizice și toleranță la efort.

În această perioadă, salonul de înfrumusețare Nefertiti din Târgoviște practică un discount de 20% la toate pachetele corporale. De exemplu, 6 ședințe de lipocavitație costă 120 de lei, preț redus, față de 150 de lei preț întreg. Prin asocierea diferitelor tipuri de stimuli, biostimularea permite efecte concomitente pentru slăbirea în cm și în greutate, regresia celulitei și tonifierea musculaturii, realizând o remodelare corporală complexă.

Salonul Nefertiti din Târgoviște deține singurul aparat de biostimulare corporală din județul Dâmbovița. Acesta oferă 45 de terapii diferite, printre care: pierdere rapidă în circumferință, reducerea stratului de grăsime, modelarea musculară – crește tonusul muscular, condiția fizică și forța musculară dând formă și aspect sănătos mușchilor., liftingul bustului (sânilor), liftigul și tonifierea brațelor și a mâinilor, a șoldurilor, feselor și coapselor, programe faciale de lifting pentru trăsături căzute (lifting fără bisturiu), corectarea posturii. Biostimularea permite și un program de slăbire intensivă în 24 de ședințe în care efectul este garantat. În plus există programe de detoxifiere (drenaj limfatic, detoxifiere după diete, masaj), dar și antistres.

Programări pentru programele de biostimulare corporală se pot face la numerele de telefon 0720 784 054 sau 0245 620 960 în Neferititi, Complex Mondial (intrare dinspre parcul Mitropoliei). Program 9:00 – 18:00.

 

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro