SJU: Apel la respectarea programării la vaccin. Un număr dublu de programări decât capacitatea, dintr-o eroare de sistem

Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște  a făcut un  apel către cetățenii care au programare pentru vaccinare anti-COVID în această săptămână, la centrul organizat în cadrul unității, să se prezinte strict la ora stabilită, pentru a nu fi nevoiți să aștepte timp suplimentar din cauza aglomerației.

“Facem precizarea că, dintr-o eroare a sistemului informatic, numărul persoanelor programate pentru imunizare, în perioada 18-23 ianuarie 2021, este dublu, raportat la capacitatea Centrului de Vaccinare de la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște.”se arată într-un comunicat a instituției.

Conform datelor centralizate la nivelul Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița, numărul persoanelor vaccinate împotriva COVID-19 în perioada 15-17 ianuarie 2021 este de 1292, repartizate pe cele 5 centre de vaccinare din unitățile spitalicești, astfel: Târgoviște: 564 persoane, Găești: 84 persoane, Pucioasa: 162 persoane, Titu: 162 persoane, Moreni: 320 persoane. Numărul persoanelor vaccinate în total de la debutul campaniei de vaccinare: 4028.

Pentru înscrierea tuturor categoriilor de persoane prioritizate a fi vaccinate împotriva COVID-19 în etapa I și a II-a, este necesară programarea pe platforma online creată în acest sens (https://programare.vaccinare-covid.gov.ro).

Numărul unic, pus la dispoziție cetățenilor la nivelul Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița, în colaborare cu personal din cadrul MApN:  021/ 414 44 45, care poate fi apelat din toate reţelele de telefonie mobilă şi este operabil 24 de ore din 24.

 

 

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro