Seturi de cuțite și covoare, confiscate de jandarmi

Distribuie:

Mai multe seturi de cuțite și covoare au fost confiscate zilele trecute de către jandarmi în zone comerciale din două localități dâmbovițene.
Patrule din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţionau pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, au depistat la complexul Pavcom din Târgoviște și Piața 1 Mai Titu două persoane care abordau cetățenii pentru a le oferi spre vânzare produse la preţuri modice.

În urma verificărilor efectuate asupra tinerilor cu vârsta cuprinsă între 25 și 30 de ani au fost găsite mai multe seturi de cuțite și covoare.
Marfa a fost ridicată, pe bază de proces-verbal în vederea confiscării şi au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale pentru vânzarea ambulantă a oricăror mărfuri în alte locuri decât cele autorizate de primării, consilii judeţene sau prefecturi și efectuarea de activități de comerț cu bunuri a căror proveniență nu este dovedită, în condițiile legii.

Pentru un plus de siguranţă, recomandăm cetăţenilor să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică dacă sunt abordaţi de necunoscuţi care le oferă spre vânzare diverse mărfuri şi să nu încurajeze astfel de fapte.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul IJJ DÂMBOVIȚA

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro