Senzațional! CSM Târgoviște a răpus campioana Sepsi Sfântu Gheorghe

 

Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a obținut în această seară o victorie răsunătoare! Formația lui Cătălin Tănase s-a comportat excepțional și a trecut de campioana României Sepsi Sfântu Gheorghe, cu 49-36. Gruparea dâmbovițeană și-a luat revanșa în fața formației din Covasna după ce sezonul precedent a fost îngenunchiată în fiecare dispută directă. Cu Tănase la timonă, CSM a excelat și arătat că poate trage din nou la titlul de campioană, chiar dacă ne aflăm la începutul campionatului. Noua echipă a Târgoviștei arată mai bine ca niciodată, iar succesul cu Sepsi demonstrează că echipa reprezintă ceea ce și-a dorit toată suflarea baschetbalistică dâmbovițeană. Cei peste 1 500 de suporteri din tribune au simțit din plin că baschetul feminin se prezintă încă o dată la înălțime la Târgoviște. În disputa cu Sepsi, toate cele patru jucătoare americane ale CSM-ului au jucat foarte bine, iar româncele nu s-au lăsat nici ele mai prejos. De asemenea, la 42 de ani, Larisa Toma, sufletul echipei, reprezintă o jucătoare fenomenală și un model ce trebuie urmat de orice sportiv aflat la început de carieră. După două meciuri susținute în noua ediție a campionatului, CSM a obținut maximum de puncte și se luptă la baionetă pentru prima poziție a clasamentului cu Olimpia Brașov, U. Cluj și Phoenix Galați.

CSM Târgoviște – Sepsi Sfântu Gheorghe   49-36 (15-11, 12-9, 13-6, 9-10)


CSM: D. Cosby (8), L. Toma (7), P. Green (7), M. Coker (11), P. Poole (9) – S. Kirberg, A. Vârjoghe (2), M. Fodor (2), E. Dincă (3).

 Sepsi: J. Jeffery (7), T. Marshall (12), A. Parău (3), R. Mitcell (4), A. Huțanu (5) – T. Kilin, C. Harris (2), T. Pfirman, A. Stoenescu (3).

Ionuț Parghel


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Un gand despre “Senzațional! CSM Târgoviște a răpus campioana Sepsi Sfântu Gheorghe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca