Şeful de post de la Lucieni, accident cu maşina Poliţiei! IPJ nu face declaraţii în acest caz

Şeful de post din comuna Lucieni a provocat astăzi un accident de circulaţie în zona Combinatului de Oţeluri Speciale Târgovişte. Poliţistul nu a păstrat distanţa regulamentară şi a lovit o maşină. Martorii spun că ar fi încercat să determine maşina din faţă să forţeze culoarea galbenă a semaforului.

O persoană aflată în autoturismul lovit a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Femeia s-a speriat foarte rău, mai ales că era foarte afectată de un deces din familie.  Tocmai din această cauză şi venise în Târgovişte, ca să facă cumpărături pentru înmormântare. Familia  cred că poliția va încerca să ascundă acest incident.

Colegii de la MDI Tv au cerut un punct de vedere oficial Inspectoratului Județean de poliție Dâmbovița, dar  purtătorul de cuvânt a precizat că nu se impune o declarație în urma acestui eveniment.

Untitled2 Untitled4 Untitled5

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “Şeful de post de la Lucieni, accident cu maşina Poliţiei! IPJ nu face declaraţii în acest caz

 • 20 aprilie 2016 at 15:35
  Permalink

  Este inadmisibil modul de a circula al echipajelor brigazii rutiere: stau la panda exact sub indicatorul de oprire interzisa, trec strada de pe un sens pe celalalt fara teama ca vor fi loviti de trafic, intorc fara jena calcand linia continua, nu semnalizeaza plecarile de pe loc si schimbarea directiei de mers, lasa masin oprita in dreptul locurilor libere de parcare…. Si toate acestea in numele misiunii asa cum si seful de post sus mentionat, precis era implicat intr-o… actiune cu caracter de urgenta. Oare, va repara autoturismul cu banii din solda?

  Reply
 • 20 aprilie 2016 at 14:26
  Permalink

  Pe situl de la adevarul apare o declarație despre accident. “Poliţistul nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de autovehiculu care era staţionat la semaor. În orima fază, incidentul a fost sesizat ca şi tamponare, ulerior o persoană şi-a dat seama că are nevoie de îngrijiri medicale. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat ag. Adelina Torcică, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro