Se reia concursul pentru președinția CJAS Dâmbovița. Deputatul Daniel Blaga: “M-aș bucura enorm să vă înscrieți”

Deputatul USR PLUS, Daniel Blaga, a anunțat reluarea concursului pentru președinția Casei Județene de Asigurări de Sănătate Dâmbovița, după ce la primul concurs nici un candidat nu a fost declarat admis. Proba scrisă se va relua pe 16 iunie. Deputatul spune că este vorba despre o competiție corectă și îi încurajează pe dâmbovițeni să se înscrie la concurs.
Am dovedit, după aproape 3 decenii, că posturi cheie din administrație pot fi adjudecate „pe bune” și că profesionalismul, responsabilitatea și valoarea înlocuiesc pilele sau „prieteniile”. Primul concurs pentru postul de director al CAS Dâmbovița a însemnat „picarea” tuturor candidaților convinși că luptă pentru un serviciu „călduț” și că nu e nevoie de competențe reale.
Concursul, așa cum era firesc, urmează astfel să se reia, în partea a doua a lunii iunie. Proba scrisă va avea loc în data de 16 iunie. Mă adresez astfel acum în special profesioniștilor din domeniul medical sau de management din județul nostru. Dâmbovița are nevoie de voi. Are nevoie de oameni capabili, de profesioniști reali, de oameni altruiști și dedicați, care să poată propune și implementa acele proiecte pe care comunitatea noastră le așteaptă de atât de mult timp. M-aș bucura astfel enorm să vă înscrieți și să dovediți că cinstea și valoarea reprezintă din nou etalonul firescului.
Bibiografia pe baza căruia va avea loc proba scrisă poate fi consultată integral, aici: http://bit.ly/ConcursCASDb
Informațiile complete cu privire la organizare concursului și a criteriilor de selecție ale candidaților pot fi consultate pe website-ul CNAS, aici: http://bit.ly/ConcursuriCNAS” a declarat deputatul Daniel Blaga.
Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro