Se dă startul celui de-al doilea weekend „Fashion & Beauty Corner”, de la Ploiești Shopping City

Carmen Negoiță – invitat special

Pe 1 și 2 octombrie 2016 are loc cel de-al doilea weekend marca „Fashion & Beauty Corner”, dedicat răsfățului. Vizitatorii Ploiești Shopping City vor fi întâmpinați cu sfaturi de stil, prezentări de modă, sesiuni de machiaj, ședințe de hairstyling gratuit pentru doamne și domni, cadouri și invitați speciali. Evenimentul va avea loc între orele 13:00 – 20:00.

Vedetele în vizită la „Fashion & Beauty Corner”

Sâmbătă, prima zi de răsfăț, o va avea ca invitat special pe Carmen Negoiță, una dintre cele mai de succes bloggerițe de lifestyle & fashion din România. Aceasta va fi gazda unei prezentări de modă care va avea loc de la ora 16:00.

Tot sâmbătă, o parte a echipei de volei Tricolorul LMV va trece pragul Ploiești Shopping City. De la ora 15:00, sportivii vor oferi autografe și vor participa la activitățile de relaxare și de îngrijire pregătite pentru domni.

Schimbări spectaculoase de look oferite gratuit participanților

Cea de-a 7-a ediție a evenimentului dedicat frumuseții și eleganței a pregătit un adevărat maraton de beauty doamnelor, domnișoarelor, dar și domnilor.

Persoanele dornice să afle mai multe despre „secretele frumuseții” se vor putea bucura de servicii de consiliere pentru îngrijirea pielii oferite gratuit la standul Sephora, de sesiuni de make-up sau de manichiură. Cele interesate de hairstyling vor putea lua parte la workshop-uri gratuite sau la demonstrațiile oferite de Atelierele Ilbah.

Al doilea weekend de „Fashion & Beauty Corner” vine cu o noutate: servicii de cosmetică pentru bărbați. La „Men’s Corner”, aceștia vor beneficia gratuit de servicii speciale de îngrijire, precum: stilizări de barbă, hairstyling sau pensat cu ață, realizate de Magic Salon.

Activitățile dedicate frumuseții și îngrijirii personale vor fi oferite de o serie de brand-uri, parteneri ai evenimentului, precum: Kendra, Sephora, Marionnaud, Betty Blue Salon, Green Beauty Salon și Marigold Professional Ploiești.

Prezentări de modă cu cele mai noi tendințe ale sezonului

Noile colecţii au sosit deja în magazinele din Ploieşti Shopping City, un prilej potrivit pentru a vedea ce piese vestimentare trebuie neapărat purtate în noul sezon și cum trebuie combinate.

În cadrul „Fashion & Beauty Corner”, cei mari vor avea parte de prezentări de modă oferite de unele dintre cele mai cunoscute brand-uri: adidas, Poema, Koton, Colin’s, Deichmann, LC Waikiki, RLV, Gizell și Coco & Max. Nici cei mici nu au fost uitați, pentru ei fiind pregătite prezentări oferite de: Ma Bebe, Cocodrillo, Noriel.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro