Scriitorul Vasile Lupaşc participă, în scop caritabil, la Campionatul Mondial de Arte Marțiale WTKA!

Scriitor, istoric, actor și multiplu campion mondial la karate, târgovișteanul Vasile Lupașc se pregătește pentru o nouă competiție internațională! Motivul participării îl puteți citi mai jos, într-un text preluat din mediul online, o platformă personală a acestuia.

Între 25 și 29 octombrie voi participa la Campionatul Mondial de Arte Marțiale WTKA din Italia.
Pentru prima oară de când concurez simt o apăsare imensă. Acum nu mai particip pentru bucuria competiției ci pentru a încerca să aducem o bucurie și un ajutor cât de mic copiilor internați la Spitalul Fundeni. Prin această campanie incercăm să stràngem fonduri pentru a le amenaja micuților un spațiu de joacă și o cantină mai bună.
În eventualitatea câștigării unei medalii, aceasta cât și echipamentul sportiv inscripționat cu insemnele României vor fi donate Asociatiei Pavel pentru a fi scoase la licitație.

Vă mulțumesc din suflet tuturor celor care ați contribuit deja la această campanie și celor care ne-ați ajutat cu un share!

Deja se strâng fonduri în cadrul acestei campanii, la care se vor adăuga banii din licitaţia obiectelor.

Mai multe informații despre această campanie găsiți la: http://pavel.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=4439, acolo unde puteti şi să donaţi.

Bogdan Marius Amer1knu


Valeriana heidelbergcement

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro