„Şcoală de vară”… la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte, în perioada 7 – 17 august

Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte își deschide, gratuit,  porţile copiilor cu vârste cuprinse  între 6 şi 10 ani,în perioada 7-17 august 2018.  Școala de vară se desfăşoară cu personal de la Complexul Turistic de Natație, dar și cu coaboratori şi este gratuită pentru copii…. Până în momentul de faţă s-au înscris aproximativ 90 de copii, dar numărul acesta se aşteaptă să crească în perioada următoare.

Pentru înscrierile la Şcoala de Vară se poate apela numărul de telefon 0757.093152, iar programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo.

De asemenea,  pentru sporturile/activitățile care implică materiale suplimentare (rachete tenis, role, biciclete, pătură etc) și vestimentație corespunzătoare (costum de baie, prosop, ținută sport etc.), acestea le asigură participanții. Copiii vor avea în fiecare zi un sandwich, apă, ghiozdan nominalizat pentru depozitare haine etc., iar  gustarea se va servi sub formă de picnic, la iarbă verde. Prezența părinților este opțională. Prezența zilnică se va face în față recepției bazinului la ora 9.00, la fel și preluarea copiilor la ora 13.00.

Centru Medical Valeriana
Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica de confidentialitate (click pe acest link)

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro