Scădere de formă pentru echipa lui Tănase! CSM Târgoviște a cedat în derby-ul cu Sepsi Sfântu Gheorghe

Mecanismul echipei de baschet feminin CSM Târgoviște a început să scârțâie tot mai mult. Gruparea dâmbovițeană și-a pierdut tonusul din prima parte a campionatului, iar înfrângerile au ajuns să se înmulțească în dreptul acesteia. Cum și evoluțiile jucătoarelor americane sunt tot mai greoaie, regresul echipei lui CătălinTănase s-a făcut extrem de vizibil. CSM a arătat că se află în scădere de fomă și în derby-ul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, pierdut cu 49-71, din etapa a 11-a a LNBF. Într-o dispută, susținută în deplasare, târgoviștencele au avut o tresărire de orgoliu doar în ultimul sfert al întâlnirii, în rest au cedat pe linie în celelalte manșe, în fieful campioanei. Un aspect pozitiv care s-a remarcat din plin în această partidă au fost prestațiile bune ale “gărzii” tinere din lot. Jocul arătat de Daiana Tănase, Ana Maria Vârjoghe și Alexandra Ghiță a dovedit că echipa târgovișteană se află pe mâini buni. Prima jucătoare a fost una dintre cele mai incisive baschetbaliste ale CSM-ului, cu 7 puncte reușite, fiind a doua marcatoare a Târgoviște la Sfântu Gheorghe, dar la egalitate cu mult mai titrata Monique Coker. Principala “gură” de tun a CSM-ului în Covasna a fost Porchia Green, jucătoare ce și-a trecut în cont de 21 de puncte. Chiar dacă rezultatul nu avantajează trupa lui Tănase, important după acest joc a rămas faptul, că încet-încet în echipă își fac loc jucătoare tinere, ce pot face, în viitorul apropiat, din CSM o grupare care se poate bate din nou la titlu de campioană. Numeroasele accidentări din cadrul lotului a reprezentat un alt aspect care a tras în jos formația târgovișteană la Sfântu Gheorghe. Astfel, pentru acest meci, Tănase nu a putat conta pe Donica Cosby, Elena Dincă și Raluca Alecu. CSM a picat după eșecul cu Sepsi pe locul 4 în LNBF, cu 19 puncte strânse în 11 meciuri.

Sepsi Sfântu Gheorghe  – CSM Târgoviște   71-49 (13-12, 22-7, 23-11, 13-19)

Sepsi: J. Jeffery (16), A. Thompson (8), T. Marshall (23), A. Parău (5), T. Pfirman (9), A. Huțanu (3), A. Stoenescu, A. Lazăr, C. Harris (6), T. Kilin (1). Antrenor: Zoran Mikes.

CSM: P. Green (21), L. Toma (6), M. Fodor (4), M. Coker (7), P. Poole (2), D. Tănase (7), A. Ghiță, A. Vârjoghe (2).  Antrenor: Cătălin Tănase.

Ionuț Parghel

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro