S-a stins fulgerător unul dintre medicii Secției Boli Infecțioase Târgoviște. Mesaje sfâșietoare ale colegilor

Distribuie:

Alin Mituleci, unul din medicii care trata pacienții Covid-19 în secția de Boli Infecțioase a Sitalului Județean de Urgență Târgoviște s-a stins, ieri, fulgerător la numai 47 de ani. Medicul era pasionat al sportului și se plimba cu bicicleta, când a făcut, se pare, un atac vascular. Vestea i-a șocat pe colegii cu care lucra, dar ;i pe cei care l-au cunoscut.

“Secția Boli Infecțioase Târgoviște este de astăzi mai săracă! Un om minunat a plecat către o lume mai bună! Moartea nu există!E o altfel de viață scrisă în Sfânta firii carte!! Nu vă vom uita NICIODATĂ! Drum lin către îngeri, medicul sufletelor noastre, ALIN MITULECI”! a scris pe facebook Georgiana, asistentă în cadrul secției.

 

Câteva dintre mesajele transmise de colegi arată că medicul era unul foarte iubit

 

Scriitoarea Ecaterina Botoncea, anestezist în cadrul spitalului  „Nu se poate! Dumnezeu a adormit? Este incredibil și nedrept! Un înger între medici! Pe o parte din noi ne-a luat cu el…căci fiecare din noi moare astăzi un pic… Drum bun, suflet mare..”

Medicul Lavinia Ionescu: “Alineeeeee !!!prieteneeee !!! Ce faaaaci ??? Mâine trebuia să fim de garda amândoi …În fiecare dimineațî își aduceam cafea …. și acum își aduc flori ?!?! nu poate fi adevărat … nu pot să cred …. „

Violeta: Foarte trist! O pierdere mare pentru echipa noastrã! Întotdeauna răspundea prompt pacienților noștri! Joi i-am spus: aveți grijă de dvs, avem nevoie de dumneavoastrã! Mi-a răspuns:” toți avem nevoie unii de alții!” Tulburător! Cu siguranță Dumnezeu are nevoie de el, acolo sus!

Lidia: Cel mai bun om, cel mai frumos caracter!!!!fără dumnealui secția noastră nu va mai fi niciodată la fel!!!!O pierdere imensă pentru noi toți, pentru toți cei care l-au cunoscut!!! Drum bun printre îngeri!!!!

Mihaela: Drum Lin către îngeri domnule doctor! Un om minunat plin de bun simț, niciodată nu jignea pe nimeni, ajuta pe toată lumea, tot personalul o să îi simtă lipsa și va rămâne în sufletele noastre.

Roxana: Un om de mare valoare! Cuvintele nu pot acoperi golul imens! Drum lin intre îngeri bunule coleg!

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro