Rotaract Club Târgoviște, acțiune umanitară dedicată persoanelor fără adăpost

Clubul Rotaract Târgoviște, club partener și sponsorizat de Rotary Târgoviște, a organizat duminică 04.02.2018 o acțiune umanitară dedicată persoanelor fară adăpost din municipiul Târgoviște. Este pentru al doilea an consecutiv când acest proiect al clubului se desfășoară în perioada mai rece a anului, când persoanele fără adăpost au mai multă nevoie de atenție din partea societății.
Acțiunea a fost denumită generic Îmbrăcăm Târgoviștea și a constat în donarea de articole vestimentare, haine groase si încălțăminte, potrivite anotimpului rece către beneficiarii serviciilor și asistații Centrului Social de Urgență Speranța, Târgoviște. Persoanele obișnuite adăpostului de noapte sunt adulți care din diferite motive sunt nevoite să apeleze la acest serviciu social .
Îmbracăm Târgoviștea 2018 a fost o acțiune internă a Rotaract Club Târgoviște la care s-au alăturat cluburile partenere Rotary Club Târgoviște și Interact Club Târgoviște prin donațiile de articole vestimentare din partea membrilor acestora, împreună cu același scop, de această dată unul umanitar, de a susține comunitatea indiferent de segment și nevoile acesteia.
Rotaract Club Târgoviște se identifică cu un grup de tineri menit să se implice în activități constructive din care pot învăța la orice pas câte ceva ajutând în același timp societatea din care fac parte și ne dorim să ne implicăm adânc în nevoile și atributele societății noastre, pe mai multe segmente: educație și cultură, sanatate, social și umanitar,dezvoltare personală și spirit civic. Acțiunea de astăzi s-a materializat din dorința noastră si a prietenilor nostri din cele doua cluburi partenere de a veni în sprijinul semenilor noștri care au avut neșansa să facă parte din grupuri sociale care sunt supuse riscului de marginalizare socială, care în anotimpul rece au nevoii specifice perioadei în ceea ce privește vestimentația și protecția împotriva frigului, împreună din același impuls de a servi și a susține comunitatea din care facem parte.” – Echipa Rotaract Târgoviște, președinte Cristinel MOISE.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro