ROMÂNEȘTI: Doi bărbați bănuiți de evaziune fiscală, au fost reținuți de polițiștii specializați în investigarea criminalității economice

La data de 12 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, au documentat activitatea infracțională a doi bărbați de 26 și 51 de ani, din Românești, bănuiți de comiterea infracțiunii de evaziune fiscală.
Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca mâine, 13 februarie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița pentru dispunerea unor măsuri preventive.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în perioada iunie 2012- decembrie 2013, în calitate de administratori de fapt și de drept, cei doi nu ar fi evidențiat în documentele legale ale societății o parte din operațiunile comerciale efectuate și veniturile realizate în relația cu o altă societate comercială.
De asemenea, cei în cauză sunt bănuiți că ar fi evidențiat în contabilitate cheltuieli cu achiziții nereale de mărfuri și prestări servicii.
Prejudiciul este estimat la 1.778.162 lei

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE IPJ DAMBOVITA


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro