Remiză și în ultima deplasare a turului de campionat! FC Aninoasa a câștigat un punct cu “satelitul” Craiovei

 

  Visul Aninoasei de a obține maximum de puncte în ultimele două meciuri ale turului de campionat s-a spulberat în Oltenia. Echipa din vecinătatea Târgoviște a încheiat printr-o remiză ultima deplasare a turului, după ce a terminat 1-1, cu CS U Craiova 2. Dâmbovițenii au avut șansa victoriei la Ișalnița, dar au pierdut-o la începutul actului secund, când gazdele au restabilit egalitatea pe tabelă dintr-o lovitură de pedeapsă. Primul act al întâlnirii a fost în cea mai mare parte sub semnul echilibrului, dar acesta s-a rupt pe final de repriză, când Aninoasa a deschis scorul prin Calofir, printr-o lovitură de cap fulgerătoare, pe assist-ul lui Călinescu. Pauza care a urmat s-a crezut că va fi un sfetnic bun pentru dâmbovițeni, dar nu a fost nici pe departe așa. La revenirea pe teren, oltenii au apăsat mai mult pedala de accelerație și au restabalit echilibru pe tabelă, prin A. Popescu (49), jucător ce a transformat o lovitură de la 11 metri, după ce Burlacu a căzut în careu la un contact cu Coman. După golul încasat, elevii lui Cristi Bălașa au început să aibă o posesie mai bună a balonului și să apropie din nou periculos de poarta lui L. Popescu. Rând pe rând, Calofir (52), Grigorescu (53), Neguț (55), Ștefan (58) și Cernea (61) au căutat neîncetat golul desprinderii, dar de fiecare dată mingea a ocolit buturile adverse. Cu opt minute înainte de final, Calofir a fost la un pas să marcheze reușita câștigătoare, dar șutul său, trimis lângă bară, a fost scor excepțional de L. Popescu. Craiova II s-a mai apropiat de poarta Aninoasei în ultimele secvențe ale întâlnirii, când Priseceanu a reținut execuția lui V. Constantin din întoarcere, iar A. Popescu a expediat balonul pe lângă. După remiza de la Ișalnița, Aninoasa a ajuns “regina” rezultatelor de egalitate în Liga a 3-a, atingând cifra 7. Echipa dâmbovițeană va sta etapa viitoare, iar în ultima rundă a turului campionat va da piept, acasă, cu Steaua II București, într-un meci în care victoria va fi cuvântul de ordine pentru jucătorii lui Bălașa.

CS U Craiova II – FC Aninoasa    1-1 (0-1)

Marcatori: A. Popescu (49 –pen) / Calofir (44).

Craiova II: L. Popescu – Borta, Lăzărescu, Hreniuc (71 C. Ion), C. Ionescu – Buzan, V. Constantin (88 Hodea), Țoiu – R. Petre, A. Popescu, Burlacu (76 Bîrzan). Antrenor: Corneliu Papură.

Aninoasa: Priseceanu – Marina, Coman, Pahonțu, Cernea (87 Maican) – Călinescu, Dinu, Ștefan (71 Penescu), Grigorescu – Calofir (83 Huțușoru), Neguț. Antrenor: Cristian Bălașa.

Stadion: „Ișalnița”. Spectatori: 50.

Au arbitrat: Bogdan Neculcea (București) – Cosmin Ciocan (Turnu Măgurele), Ion Glăvan (Vladimir – GJ). Observatori FRF: Ion Ștefan (Buzescu – TR) și Florin Nicolaescu (Slatina).

Cartonașe galbene: A. Popescu (72), Bîrzan (81)/ Neguț (47), Coman (49), Pahonțu (64), Penescu (77).

Ionuț Parghel


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro