Record național pentru Victor Bratu! Inginerul s-a apucat de sport pentru sănătate, dar a ajuns la performanță

  • Un sportiv care face cinste judetului Dambovita

Inginerul dambovitean, Bratu Victor-Florin, a inceput sa alerge pentru sanatate cu cativa ani in urma.

De la zi la zi a inceput sa munceasca mai mult dupa orele de program si in scurt timp determinarea, taria morala si calitatile fizice l- au propulsat  pe podiumul concursurilor la care participa. Pe langa titlurile de campion national la 1500 m, 3000 m, 5000 m, 10 000 m, au venit in mod firesc si cele de campion balcanic la semimaraton la individual si cu echipa Romaniei, vicecampion balcanic la 800 m , un loc 4 cu echipa la europenele de semimaraton de la Torun,  Polonia si castigarea Crosului International Ivaylo de la Veliko-Tarnovo din Bulgaria.

Toate aceste realizari deosebite au fost incununate la inceputul acestui an, pe 17 ianuarie, la Bucuresti, de una exceptionala , doborarea recordului national la 1500 m in sala, la categ. + 50 ani, record care fusese stabilit in anul 1996!!!!

Mai trebuie mentionat  ca Victor este un tata( fiul, Mihai , 16 ani, ii calca pe urme, castigand deja mai multe gale de K 1 in tara si in strainatate)si  sot model si lucreaza la D.S.V.S.A. Dambovita.

Alergatorul dambovitean legitimat la clubul Locomotiva Bucuresti  tinteste spre noi recorduri la 1500 m si 800 m Ia Campionatul National de Sala Masters de la Bucuresti, din 22-23 februarie si s pre titlurile balcanice si de ce nu, noi recorduri, la 1500 si 3000 m la Belgrad, Serbia din 7-8 martie.

Felicitari si mult success in continuare , Victor-Florin Bratu!


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro