RĂZVAD: Apel al primarului Emanuel Spătaru. În localitate sunt mai multe cazuri de infectare cu coronavirus

Cazuri noi de infectare cu coronavirus, la Răzvad. Deși nu se poate vorbi despre focar, edilul localității a făcut un apel către localnici pentru limitarea pericolului. Spătaru i-a îndemnat pe cei pozitivi care nu vor să se interneze să facă măcar o consultație medicală și să respecte tratamentul și izolarea:

”Trebuie să ne păstrăm calmul, să respectăm toate regulile și măsurile impuse, să păstrăm igiena mâinilor, să evităm aglomerările, să limităm, pe cât posibil, deplasările.

Pe scurt, doar împreună vom reuși să ne protejăm pe noi, familiile noastre și comunitatea. Toți răzvădenii și agenții economici de pe raza comunei noastre, care interacționează foarte mult cu publicul, să respecte aceste reguli. Nimic mai simplu decât atât.

Fac apel la persoanele depistate pozitiv şi care refuză internarea, că este imperios necesar să se prezinte la spital pentru o evaluare medicală a stării de sănătate şi pentru instituirea tratamentului. Să tratăm cu maximă seriozitate această problemă de sănătate publică, pentru a putea limita transmiterea comunitară.

Trebuie să fim responsabili și ne va fi bine tuturor. Eu vă sunt alături, vă rog să mă contactați pentru orice situație, trebuie să fiu informat, să mă asigur că siguranța vă este asigurată.

Cum paza bună trece primejdia rea, fac apel la solidaritate și la păstrarea calmului, la înțelepciune și chibzuință. Vă sunt aproape și vă mulțumesc!”

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro