Proiect de parteneriat strategic Erasmus+ , la Colegiul Naţional „Ion Luca Caragiale” Moreni

A doua reuniune transnațională de proiect a avut loc în Turcia, Bursa, la școala parteneră Ahmet Erdem Anadolu Lisesi, în perioada 02-06 mai 2018.

Au participat doisprezece profesori din România, Grecia, Portugalia, Italia și Turcia, reuniti in Proiectul de parteneriat strategic Erasmus+   ‘Youngsters Nowadays. Where from, Where to?’.
Colegiul Național ,, Ion Luca Caragiale”, școală coordonatoare , a fost reprezentată de prof. Matei Mirandolina– coordonatorul proiectului și prof . Crăcănel Doina- membru în echipa de proiect.

Activitățile din cadrul întâlnirii s-au desfășurat conform programului propus de comun acord de către parteneri și au fost considerate,  de către toți participanții la reuniune,  ca fiind relevante pentru obiectivele proiectului. Pe parcursul celor trei zile de muncă intensă , într-o atmosferă caldă, prietenoasă, copleșiți de ospitalitatea gazdelor noastre, au fost desfășurate activități prin care au fost îndeplinite obiectivele propuse pentru această întâlnire : evaluarea modului  în care au fost obținute rezultatele primului an de proiect , îmbunătățirea  planului de implementare al proiectului, creșterea abilităților de management, leadership și teamwork ale participanților, dezvoltarea gândirii critice, elaborarea  tehnicilor de predare a literaturii într-un mod atractiv, creșterea  gradului  de conștientizare culturală.

Au fost stabilite detaliile cu privire la organizarea și desfășurarea  următoarelor evenimente și activități ale proiectului , A Healthy Eating Week – mai 2018, A Day of Sports – iunie 2018, au fost selectate romane pentru adolescenți și elaborate tehnici de predare a literaturii, au fost stabilite detaliile pentru pregătirea  următoarei activități de predare/învățare/formare.

Am plecat din Bursa mai inspirați și mai motivați pentru activitățile viitoare ale proiectului nostru, comunicarea și prieteniile, stabilite cu partenerii noștri de proiect, devin din ce în ce mai trainice, iar Bursa, prima capitală a Imperiului Otoman, astăzi al patrulea oraș al Turciei, după Istanbul, Ankara și Izmir, situat la poalele unui munte de peste 2000 de metri, Muntele Uludag  și la nici 20 de minute de Marea Marmara … nu are cum să nu îți  placă!

 

prof . Crăcănel Doina- membru în echipa de proiect

Centru Medical Valeriana


Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:


Gurmand + Raiman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica de confidentialitate (click pe acest link)


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Statistici Google Analytics
Statistici Trafic.ro