Prima etapă din play- out. Chindia cade pe loc de baraj, după eșecul de la Sibiu

 Foto: AFC Chindia Oficial / Marius Tudor

Chindia nu a putut obține niciun punct la Sibiu, după ce a fost învinsă la limită (1-0), de Hermannstadt, prin reușita lui Debeljuh, din minutul 4. In urma jocului modest al echipei noastre, gazdele se impun și acumulează 16 puncte, fiind situați pe locul 10, după prima etapă din play-out. Se vede clar faptul că sunt probleme în modul în care se abordează partidele, observând în repetate rânduri schimbări la pauză sau chiar din prima repriză.

Târgoviștenii au căzut pe 12, cu 13 puncte, locul care asigură barajul, dar Poli Iași și Voluntari sunt la o distanță de doar un punct, respectiv două puncte, în spatele acestora. Un debut nefast, pe care nu ni-l doream, care ne transformă într-o candidată la retrogradare, dacă lucrurile nu se vor schimba în perioada imediat următoare, chiar de la meciul cu Sepsi Sf Gheorghe, care se va disputa “acasă”.

Chindia: D. Moldovan / Martac (Dumitrașcu ’83), Benga, Diallo, Corbu / Neguț, Novac, Bic, Șerban / Barbu (Dangubic ’46), Berisha (Cherchez ’75). Antrenor: Viorel Moldovan.

Hai Chindia.

BMG


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro