Premii europene pentru componenții ”CLUBULUI VICTORIOȘILOR”

  În ultimele două săptămâni, componenți ai ”Clubului Victorioșilor” au participat la importante turnee și festivaluri în România, Bulgaria și Serbia. O veste bună a sosit și din Bielarus, unde Selena Bobeică a fost selectată pentru finala celui mai important festival de muzică ușoară pentru copii din Estul Europei,”Slavianski Baazar”, care va avea loc în peroada 8-14 iulie, la Vitebsk, în Republica Bielarus.
  Pe 30 aprilie, la Torac, în Serbia, Kornel Mili, Roxana Clopotaru, Viorica și Victor Mihalache au fost ”victorioșii” care au făcut parte din proiectul spectacolului ”Sonată în sol major pentru umbre și solis”, scris și regizat de Victor Mihalache, cu care Asociația pentru cultură și artă românească ”Vichentie Petrovici Bocăluț” s-a prezentat la a 43 ediție a Festivalului ”Zile de Teatru ale Românilor din Voivodina”. Kornel Mili a fost performerul care a reușit să obțină locul III la secțiunea actori în roluri principale, Viorica Mihalache a primit Premiul Special pentru muzică, iar Victor Mihalache – Premiul special pentru scenariu original.
  Între 2 și 6 mai, șapte copii și adolescenți din ”Clubul Victorioșilor”( Adina Nicolae, Ștefania Alexe, Florentina Păun, Elena Molea, Radu Iordache, Selena Bobeică și Roxana Clopotaru ) au reprezentat România la Festivalul Internațional ”Georgyovsko Veslie”, care s-a desfășurat în localitățile Kremikovtsi, Koprishnitsa și Sofia, din Bulgaria. La patru spectacole și la două parade au participat ”victorioșii”, aducând savoare festivalului la care au mai participat trupe din Grecia, Afganistan, India și Bulgaria.
  Pe 9 mai, echipajul ”Victorioșii” ( alcătuit din Selena Bobeică, Radu Iordache și Roxana Clopotaru ) a reprezentat județul Dâmbovița și a obținut Premiul I la concursul ”Europa văzută prin ochii copiilor”, desfășurat la Piatra Neamț.
  De asemenea, Idaira Butăroiu și Raluca Petre au obținut premii frumoase la concursul ”Art 4 you”, desfășurat la Târgoviște.
  Săptămâna aceasta, micii artiști dâmbovițeni se vor afla, unii la Râmnicu Vâlcea, la festivalul național ”Dor de cântec românesc”, iar alții în plin centrul Bucureștiului, la manifestarea ”Strada BT”.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro