Poliţiştii locali târgovişteni au sprijinit mai multe persoane fără adăpost

Distribuie:

În data de 24.05.2016, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică în colaborare cu lucrătorii Direcției de Asistență Socială au acționat pentru identificarea persoanelor fără adăpost în vederea acordării sprijinului necesar și aplicării măsurilor legale.

Din păcate, în cele mai multe dintre cazuri, cerșetorii au refuzat categoric orice ajutor al autorităților și au preferat să cersetori 1rămână în stradă. De asemenea, trebuie menționat faptul că nu le poate fi încălcat niciun drept constituțional și nu pot fi transportați în centrele sociale împotriva voinței lor.

Un exemplu relevant este și cazul numitului I. V., care, inițial, nu a dorit sub nicio formă să accepte serviciile D.A.S., în ciuda insistențelor asistenților sociali, ale polițiștilor locali cât și ale echipajului medical sosit la fața locului.

În cele din urmă, persoana în cauză a fost convinsă și transportată de către asistenții sociali într-un centru specializat din municipiul Târgoviște.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “Poliţiştii locali târgovişteni au sprijinit mai multe persoane fără adăpost

  • 26 mai 2016 at 10:52
    Permalink

    Daaa ? Dar de disconforul produs de aceste persoane trecatorilor, magazinelor din jur si locuitorilor zonei (casei in fata caruia s-au abonat sa se-aseze zi si noapte) nu vorbeste nimeni nimic ? Cei mai ordinari betivi, ametiti tot timpul si pusi pe harta permanent, stand in mijlocul trotuarului si a trecerii de pietoni si band cele mai ciudate combinatii de alcool, cafea etc., aruncand in jurul lor sticle de bere, pahare de cafea, resturi de mancare si tigari (are balta peste, asadar, cu ajutoare sociale, pensii si alte surse), vorbind numai pornografii, in gura mare, ei bine, aceste mizerii umane urat mirositoare (pute de trazneste pe o raza de vreo 10 metri), iata ca nu reprezinta o agresare a linistii si ordinii publice si sus-numitii au doar drepturi constitutionale, nu si indatoriri cetatenesti.
    Mi se pare ca organele statului ar trebui sa fie mai ferme, caci altfel riscam sa transformam orasul nostru intr-o spelunca urat mirositoare si cam atat.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro