PNL Dâmbovița, ținut în viață de lupta internă! Este singurul lucru care animă taberele

Cezar Preda, deputat, despre consilierii PNL: “Activitatea consilierilor judeţeni ai PNL este zero! (…) Ce frumos este să te duci la CJD, la şedinţă, să te dai mare,  şi pe urmă să te duci aici, pe Centrul Vechi, să stai la o bere cu o carte în mână şi să spui că eşti consilier judeţean PNL.”

Gabriel Grozavu, președinte interimar PNL Dâmbovița, consilier județean, despre declarația lui Preda:  “Nu o să auziți vreodată de la mine vreun cuvânt urât despre un coleg indiferent de ce poziție ocupă în ierarhia partidului, dar să știți că de-a lungul timpului, am constatat că politica reprezină o mare atracție pentru nebunii nediagnosticați încă. (…) Sunt multe persoane care refulează în politică.

Gabrie Plăiașu, consilier județean, despre Preda: “Domnul Preda este în ochii noștri un cadou pe care ni l-a făcut Vasile Blaga acum doi ani. Un cadou îl iei ca atare, chiar dacă îți place, chiar dacă nu. Ne uităm la el, așa!

Dincolo de aceste declarații, PNL Dâmbovița pare un organism aflat în moarte clinică. Singurul efort evident pe care îl fac liberalii (atât din taberele de mai sus, cât și din altele) este să se atace între ei, mai eficient decât o face puterea. De fapt, PSD Dâmbovița nici nu își mai consumă energia ca să atace un partid care se descurcă foarte bine la capitolul autodistrugere. Avem motive să credem că nebunia care a  cuprins, acum, PNL  Dâmbovița este departe de aș fi atins apogeul. Și că realitatea îi va prinde din urmă, imediat după europarlamentare.

 

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro