PICĂTURA DE ACID: NU AJUTA IREDENTISMUL !

Sursă foto: voceatransilvaniei.ro

cristin petre2

Observ, cu durere, cum istorici şi ziarişti cu pretenţii (şi din partea mea, şi din a lor) în loc să fie echidistanţi, cad în plasa incitării la acţiuni reprobabile.

Faptul MIZERABIL, JIGNITOR la culme şi ILEGAL petrecut în Târgul Secuiesc, de a arbora doliu şi acea CÂRPĂ ce ei o numesc steag tocmai de ziua naţională a României este blamat de toată lumea ce mai are un pic de bun simţ.
Dar, prin anumite texte, prin folosirea unor cuvinte, prin alăturarea lor de numele celor ce sunt FORMATORI DE OPINIE stârneşte, cu ştiinţă sau nu, o exacerbare a sentimentului naţionalist.Este îndeajuns ca un SMINTIT, pătruns de fiorul naţional, zgândărit de ceea ce citeşte din partea unui ziarist sau istoric ce uită ce reprezintă el ca formator de opinie, să atace un maghiar, să dea foc la ceva, să provoace un scandal şi TOTUL VA CURGE EXACT CUM DORESC IREDENTIŞTII. Doamnelor şi domnilor ce prin puterea cuvântului sunteţi arhitecţii unor opinii publice, fiind urmaţi de mulţi cititori, nu aşa sprijiniţi ROMÂNISMUL, SPIRITUL NAŢIONAL! Aşa reuşiţi doar să ajutaţi iredentiştii, puteţi provoca micul bulgăre de zăpadă să se transforme în avalanşa ce nu va mai putea fi oprită. Da, exprimaţi-vă gândurile, exprimaţi-vă durerea, scârba faţă de aceşti INFRACTORI, dar nu uitaţi că RĂSPUNDEŢI MORAL! Un om slab ce vă soarbe cuvintele, din bravadă, prostie, sperând să vă atragă atenţia asupra sa, va face o tâmpenie. Este îndeajuns o greşeală ca apoi CORUL DE JIGODII să cânte pe la toate cancelariile occidentale, să urle arătând cu degetul cum românii îi prigonesc, îi bat, îi asupresc şi le încalcă drepturile! NU AJUTAŢI corul jigodiilor să-şi atingă scopul!
De aceea VĂ ROG, dacă tot vă pasă, scrieţi cu măsură, iar dacă tot vreţi să ajutaţi, folosiţi-vă poziţia căpătată în societate pe merit, SCRIEŢI PLÂNGERI PENALE împotriva acestor infractori !
Dacă vă rezumaţi numai la a înfiera din spatele monitoarelor, nu ajutaţi!
Oameni buni, LĂSAŢI JUSTIŢIA SĂ FACĂ DREPTATE! S-a dovedit şi în istoria recentă de după ’90, cu bâta şi toporul nu se rezolvă nimic, dimpotrivă! Puteţi face ce vă cer, vocea voastră are un răsunet mai mare decât a mea! Altfel, cu durere în suflet, vă acuz de rea intenţie!

Vă mulţumesc!

Cristin Petre

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro