PICĂTURA CU ACID: Parlament sau “cuib de hoţi”? (Pamflet)

cristin petre2Deşi dură asemănarea, mare diferenţă nu este. O parte din Parlament are deja dosare penale sau sunt propuşi pentru urmărirea penală, o altă parte a fost arestată şi o fracţiune şi mai mică, din păcate, condamnată. Ei, “reprezentaţii poporului”, n-au nicio jenă în a face zid în faţa justiţiei şi a Constituţiei, indiferent că au jurat să apere Constituţia şi “să propăşească poporul român”.

Vorbe în vânt, obligatorii doar pentru a putea adăuga în faţa numelor proprii cuvântul “senator” sau “deputat”. În loc de jurământ putea să fie şi tabla înmulţirii (nu ca ar cunoaşte-o toţi, dar le dă o hârtie după care să citească) sau o listă cu jucătorii unei echipe de fotbal. Jurământ? Hai, dom`le, să fim serioşi… După 16 noiembrie, “şacalii” se transformaseră în “mieluşei”, o tot dădeau cu “poporul s-a pronunţat şi noi vom ţine cont de dorinţa lui suverană”. SUVERANĂ cică…

Dar, ca orice minune ce în România durează trei zile, şi-au revenit la vechile obiceiuri: dormit în timpul şedinţelor, chiul-plătit, facebook, site-uri cu gagici şi bineînţeles SUPERIMUNITATEA lor în faţa oricărei LEGI.

Devin activi şi ies din letargie când apar cererile pentru ridicarea imunităţii unora dintre ei sau a altora ce au fost miniştrii în anii trecuţi. Atunci să te ţii! Iau cuvântul, declamă, recită poezii, îl pomenesc pe Dumnezeu, se ung cu mir, se dau cu capul de podele, îşi atârnă cruci de gât, funii de usturoi, se zbat şi urlă ca din gură de şarpe că ei sunt cinstiţi, creştini, drepţi şi tot ce fac, fac pentru popor.

Suveranitatea lor devine superioară suveranităţii de mai devreme, a poporului. Ei “muncesc pentru popor”, se zbat, dau legi, ei sunt niste semizei ce nu pot fi atinşi de vulgul justiţiei, ei nu pot fi încătuşaţi, ei nu pot fi arestaţi, ei nu pot fi închişi! Nu! Ei sunt deasupra tuturor, deasupra justiţiei, Constituţiei care spune că “nimeni nu este mai presus de lege”, deasupra la orice şi oricine! În mintea lor hâdă, inclusiv hoţia ce o fac este tot pentru popor.

Mare minune să nu vină cu un proiect de lege să fie canonizaţi, titlul de senator-deputat să fie egal cu cel de sfânt şi pozele lor să fie pictate în pronaosul bisericilor. Că tot le dau bani cu ghiotura celor din INSTITUŢIA TRIPLU BUGETARĂ. Măi…”reprezentaţii poporului”, măi “exponenţii dorinţei populare”, măi eroii democraţiei originale româneşti, mai sfinţilor, măi! Poporul ăsta o avea el “fitilul lung” când e vorba de revoltă şi se lasă călcat pe grumaz până la un punct, dar “mămăliga” explodează până la urmă. Când o să-i ajungă să fie furat, minţit, batjocorit, înfometat va pune mâna pe retevei şi o să vă scapere câlcaiele alergând care încotro sau o să umple pubelele cu voi pe modelul ucrainean!

Încercaţi, rogu-vă, să daţi jos “firma” pe care scrie “CUIB DE HOŢI” şi să o repuneţi pe aceea cu PARLAMENTUL ROMÂNIEI, ca mult timp nu vom mai accepta grupurile infracţionale ce îşi au sălaşul acolo!

FANARIOŢILOR!


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro