Peste 1.500 de participanți sunt așteptați la crosul „Alerg pentru sănătate”, la Pucioasa

           Din suita acțiunilor organizate de Federația Română Sportul pentru Toți în cadrul Săptămânii Europene a Sportului, sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 11.00, la Pucioasa se va da startul crosului „Alerg pentru sănătate”, in parteneriat cu Asociația Județeană Sportul pentru Toți – Dâmbovița, primăria orașului și Consiliul Județean. Crosul pentru fete și băieți se va desfășura pe categorii de vârstă: 7-11 ani, 12-15 ani, 16-18 ani, 18-35 ani și peste 35 ani, iar partenerii evenimentului vor asigura premiile. La startul competiției, în parcul orașului, sunt așteptați peste 1.500 de participanți de toate vârstele.

            „Este pentru prima dată când organizăm un astfel de eveniment, care dorim să devină tradiție în orașul nostru. Suntem fericiți că putem oferi copiilor și adulților din Pucioasa un astfel de eveniment de anvergură, care invită la mișcare pentru sănătate. Vom petrece un moment frumos împreună!”, a spus primarul orașului gazdă, domnul Constantin Emilian ANA. 

            În parcul central din Pucioasa vor fi organizate activități sportive și de fitness, jocuri recreative și dansuri, iar trupa de dans BOOM BOOM M.A. din Pantelimon va oferi participanților un mini-spectacol.           

      Federația Română Sportul pentru Toțiorganizează, în perioada 23-30 septembrie, o serie de evenimente care marchează a treia ediție a Săptămânii Europene a Sportului în România. Astfel, în Capitală și în peste 30 de județe ale țării vor avea loc circa 300 de evenimente sportive, la care vor participa nu mai puțin de 40.000 de persoane de toate vârstele.

         Săptămâna Europeană a Sportului este o inițiativă a Comisiei Europene de promovare a sportului și a activității fizice în întreaga Europă. Având în vedere succesul înregistrat la primele ediții, aceasta va continua să creeze noi activități și, de asemenea, să le îmbunătățească pe cele care au avut succes. Tema generală a campaniei rămâne „#BeActive” și ar trebui să încurajeze orice persoană să fie activă pe durata acestei săptămâni și să rămână activă pe parcursul întregului an.

            Anul acesta, Săptămâna Europeană a Sportului va reuni, în 32 de țări, peste 9 milioane de participanți la mai mult de 33.700 de evenimente.

            La acest link poate fi vizionat spotul oficial al programului: http://mts.ro/SPOTTITRATfinal.mp4

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro