Pentru prima dată la Târgoviște, Cornel Cojocaru cântă vineri, 24 noiembrie, la Taverna Dacilor

Unul dintre cei mai în vogă intrepreți de muzică populară din Oltenia, Cornel Cojocaru, cântă vineri, 24 noiembrie, în restaurantul  Taverna Dacilor  din Târgoviște. Accesul este liber, petrecerea începând de la ora 19:00.

Cornel Cojocaru s-a născut într-o familie de lăutari din comuna Urzica, județul Olt. Artistul este într-o continuă ascensiunea muzicală prin dezvoltarea continuă a repertoriului său, meticulos ales, aducând pe piatță noi și noi melodii. Cornel Cojocaru va cânta, vineri, pentru prima dată la Târgoviște.

Noua echipă a restaurantului Taverna Dacilor  a început recent un nou proiect culinar, într-o locație excelentă. Zilnic, Taverna Dacilor își așteaptă clienții cu preparate tradiționale românești atât la meniul zilei (10 lei în restaurant/12lei la livrare), cât și „a la carte”. Restaurantul dispune de trei săli de evenimente. Pentru rezervări și comenzi: 0733 098 338.  Taverna Dacilor este situată în microraionul 3 din municipiul Târgoviște, str. Herța, nr.2,  în spatele vucanizării Beda.

Valeriana
Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro