Pentru ce atâta luptă la Moreni? Chindia nu poate aduce CFR Cluj la Târgoviște…

Am fost prezent la un meci crâncen la Moreni, în care Chindia nu a jucat la potențialul ei și Flacăra a excelat, ținând piept târgoviștenilor și chiar dominând în unele părți ale meciului, pe teren cât și pe tabelă. La final Chindia a marcat de două ori prin Florea și s-a calificat în 16-imi, acolo unde va întâlni cea mai în formă echipă din România, din punctul meu de vedere. Ce frumos era ca acest meci să poată fi urmărit pe Eugen Popescu sau pe stadionul care se tot “construiește” de cel puțin 8 ani, dar nici acum nu a trecut de stadiul de utopie…Târgoviștenii sau dâmbovițenii care vor să vadă echipa fanion a județului în meciul cu CFR, miercuri, 26 septembrie, trebuie să meargă tocmai în Argeș, la Mioveni, că meciul e programat la 21:30 și acolo e nocturnă….

Cum se vrea promovarea când noi nu putem găzdui decât meciuri la lumina zilei??? Chiar și așa, să știți că au mai fost echipe care au închiriat nocturnă pentru a juca acasă! Erau mai determinați, probabil…

Hai Chindia! Nu e vina ta…Hai băieți, mergeți înainte!

Bogdan Marius Gheorghe


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “Pentru ce atâta luptă la Moreni? Chindia nu poate aduce CFR Cluj la Târgoviște…

  • 19 septembrie 2018 at 13:48
    Permalink

    Pai noi suntem cei mai prosti cu putinta.altii fac tot ce este necesar pentru a inchiria o nocturna(chiar si pentru un meci)iar la noi nici nu se discuta subiectul.Sa le fie rusine ,,finantatorilor”

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro