Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3705
18-1-2022

Patinatoarea Raisa Rjenovschi deschide sezonul pe patinoarul de la Pucioasa

Patinatoarea Raisa Rjenovschi deschide sezonul pe patinoarul de la Pucioasa, în această seară de la ora 18:00. Patinoarul de la Pucioasa este ce mai mare din județ și va fi deschis în fiecare zi. Grupurile de școlari vor avea acces gratuit, de luni până vineri, dacă sunt însoțiți de profesori. Pentru acces nu va fi necesar certificatul verde Covid-19.

Sigur, vremurile sunt așa cum le știm și le trăim cu toți! Cu toată precauția însă, trebuie să mergem înainte, trebuie să (re)descoperim micile plăceri ale vieții! Iar copiii noștri au nevoie mai mult ca oricând de puțină bucurie și de mișcare in aer liber!

Așa că, după un an de absență, ne bucurăm din nou de patinoar! Pentru două luni, sunteți invitații noștri în Parcul central, la cel mai mare patinoar din județ!

 Deși promovăm acțiunea de vaccinare nu considerăm că este normal să condiționăm accesul pe patinoar de prezentarea Certificatului verde, activitatea fiind desfășurată in aer liber! Grupurile organizate de școlari vor avea acces gratuit, însoțiți de cadrele didactice, in zilele lucrătoare.” a anunțat primarul orașului, Constantin Ana.

Distribuie:

hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media