Paradă spectaculoasă de mașini retro, hybrid și electrice, în cadrul Retro & Electro Parade, la Ploiești Shopping City

Distribuie:
Sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 10.00, colecționarii și pasionații de automobile sunt așteptați la Ploiești Shopping City, la expoziția Retro & Electro Parade!

Parada spectaculoasă va aduce în fața iubitorilor de mașini peste 40 de autoturisme de epocă, alături de o gamă variată de autovehicule ale viitorului, din cele mai noi game eco-friendly. Toți participanții la eveniment vor primi premii instant – vouchere cadou în incinta Ploiești Shopping City și premii asigurate de dealerii auto parteneri.

Peste 40 de modele de mașini de epocă

Sâmbătă, 17 octombrie, în parcarea Ploiești Shopping City, lângă cafeneaua Tutti Café, începând cu ora 10.00, vizitatorii Retro & Electro Parade! vor fi martorii unor prezentări spectaculoase de peste 40 de modele de mașini istorice fabricate între anii 1928-1989. Cunoscătorii vor putea recunoaște vedetele acestei ediții, printre care VW T2 Bus, fabricat în 1977, Ford A (1928) și Tv 12 Furgon (1974). Expoziția de mașini de epocă este realizată cu sprijinul Retromobil Club România – Filiala Prahova, asociație fondată in 1998, ce își desfașoară activitatea sub Înaltul Patronaj al MS Regelui Mihai, organizând anual în țară și străinătate numeroase evenimente.

Expoziție cu cele mai iubite și vândute mărci de mașini eco-friendly, hybrid și electrice

Totodată, amatorii de inovație vor putea interacționa cu o selecție generoasă de mașini hybrid (fără încărcare la priză) și electrice (încărcare la stații), cu zero emisii de carbon și consum mic de curent. Peugeot va întoarce privirile cu două modele elegante de mașini electrice – Peugeot e-208, aflată pe locul 5 în topul celor mai vândute mașini electrice din Europa în iulie 2020, și Peugeot e-2008. Honda va prezenta trei modele: CR-V hybrid, Honda e și Jazz. Definiția luxului este dusă la un nou rang de Mercedes-Benz care va expune modelele EQC, CLA 250 e si Clasa E 300 de; iar smart va fi prezent cu modelul EQ fortwo.  Nu vor lipsi modelele Hyundai Ioniq PLUG IN, Opel Corsa electric, Opel GrandLand Hybrid PLUG IN și BMW I3.

Dupa paradă, participanții se pot bucura de oferta din hypermarket Carrefour, unde beneficiază de 20% reducere la gama auto (fără anvelope), în perioada 17 – 19 octombrie.

Mai multe detalii despre campaniile Ploiesti Shopping City găsiți pe site și pe pagina de Facebook.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro