Pacienții neCovid-19, disperați! Un pensionar din Moreni se pregătește de protest pentru că nu poate primi ajutor medical

Ștefan Stanciu, un pensionar din Moreni, a ajuns la capătul puterilor, dar și al răbdării. Omul a suferit o intervenție chirurgicală pentru montarea unei tije, la spitalul Colentina, înainte de închiderea spitalelor din cauza pandemie de coronavirus. Spitalul a fost transformat de autorități în unitate pentru tratarea pacienților Covid-19, iar în acest zile numărul acestora crește, deci sunt slabe șansele ca acesta să iasă de pe listă spitalelor pentru coronavirus.

Bărbatul, care este pensionar, spune că a ajuns în situația de a nu putea fi văzut de medicul specialist care l-a operat, pentru că nu are acces în unitatea medicală. Vorbește săptămânal cu medicul, care însă, nu îl poate primi în spital, deși omul nu se simte bine. Se pare că organismul nu tolerează foarte bine tija montată. La ultimul telefon, medicul i-a spus să mai aibă răbdare  o săptămână, poate se vor schimba unele lucruri. Timpul însă e și cel mai mare dușman al bărbatului care se teme pentru sănătatea lui.

Acesta a declarat pentru Gazeta Dâmboviței că dacă până pe 10 iulie nu va ajunge să fie consultat de medicul specialist, atunci va merge în fața spitalului Colentina unde va iniția o formă de protest de stradă până când problema lui medicală va fi rezolvată. Bărbatul spune că înțelege problematica generată de coronavirus, dar cere să îi fie respectat și dreptul său la asistență medicală și la sănătate. Acesta se va adresa și Ministerului Sănătății, dar și DSP București.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro