Old Boys Chindia vs. Consiliului Local Municipal – dispută pe sintetic, aplaudată de spectatori!

Echipa Chindiei, formată din foste glorii ale fotbalului târgoviștean, a întâlnit selecționata Consiliului Local Municipal, într-un meci disputat sâmbătă, de la orele 18:00, după festivitatea de premiere de la Cupa Chindia, activitate sportivă organizată în cadrul Zilelor Cetății Târgoviște. Meciul a fost dominat pe tot parcursul de Chindia, care și-a arătat experiența prin jucătorii care au sute de meciuri la activ la cel mai înalt nivel. Chiar dacă acum unii nu mai sunt la vârsta la care făceau performanță, “băieții bătrâni” au făcut spectacol pe sinteticul de la Complexul de Natație, plimbând mingea din una sau două atingeri, de cele mai multe ori! Cel mai în formă s-a dovedit a fi fostul căpitan al Chindiei, Dragoș Pătru, care a fost și golgheterul meciului, cu 8 reușite!

Chindia a învins cu 18:14, iar publicul a fost încântat să revadă în teren unii dintre cei mai mari fotbaliști all time ai echipei.

În echipa Chindiei au fost prezenți jucători, care au evoluat sau au făcut galerie, ca: Cătălin Grigore (portar), Sică Bârdeș, Remus Gâlmencea, Irinel Voicu, Răzvan Toboșaru, Sorin Didă, frații Gheorghe și Haralambie Becheanu, Pavel Mureșan, Mihai Buciumeanu, Decebal Neagu, Titi Ionescu, Marin Olteanu, Dodu Bărbulescu, Cosmin Becheanu, Narcis Coman, Florea Alexandru, Silviu Dumitrescu și Dan Mielușică. Arbitrul acestui meci a fost cunoscutul Serban Necșulescu. La Consiliu s-au remarcat: Alin Manole, Ciprian Prisăcaru și Daniel Cristian Stan, care a fost coordonatorul echipei.

 


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “Old Boys Chindia vs. Consiliului Local Municipal – dispută pe sintetic, aplaudată de spectatori!

  • 15 septembrie 2018 at 8:24
    Permalink

    Capra a avut doua galbene de nu a jucat?

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro