Oferta pentru masa de Crăciun la Taverna Dacilor! Preparate tradiționale și muzică bună

Dacă, încă, nu v-ați hotărât ce restaurant să alegeți pentru masa de Crăciun, vă prezentăm și oferta de la Taverna Dacilor. Reprezentanții restaurantului mizează pe un eniu de inspirație tradițională românească și pe voia bună pe care o va aduce formaia restaurantului.

I – Gustare tradițională: Trandafir din salam uscat, Rulou de suncă presată cu salată a la rousee, Nufăr de roșie cu salată de vinete, Tobă tradițională, Lebăr, Slănină afumată, Șorici, Butuc din castravete verde, Telemea de oaie, Mix de măsline, Șuncă de casă cu boia, Cașcaval afumat

II – Cotlet de porc la grătar -Pulpă dezosată asezonată cu cartofi wedges și salată de murături asortate

Prețul rezervării unui loc la mas de Crciun de la Taverna Dacilor este de 100 de lei (80 de lei meniul și 20 de lei pentru consuație din bar).  Pentru rezervări 0733 098 338.  Taverna Dacilor este situată în microraionul 3 din municipiul Târgoviște, str. Herța, nr.2,  în spatele vucanizării Beda.

Taverna Dacilor  își așteaptă clienții și zilnic cu preparate tradiționale românești atât la meniul zilei (10 lei în restaurant/12lei la livrare), cât și „a la carte”. Restaurantul dispune de trei săli de evenimente.

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro