O vară de vis pentru micii artiști de la “Clubul Victorioșilor

Săptămâna aceasta ( marți, de la ora 20:00, în direct la TVR 3 ), CLARA SAV SCRIPCARIU, componentă a “Clubului Victorioșilor” va reprezenta județul Dâmbovița în finala Festivalului Național “Mamaia Copiilor”. Clara este sprijinită cu un show de pantomimă de colegii ei de club Roxana Clopotaru, Victor Trandafir, Radu Iordache și Alexandru Andrei.
În week-end-ul care s-a încheiat, alte două componente ale “Clubului Victorioșilor” au reprezentat Dâmbovița și România la a 39-a ediție a Festivalului Internațional “TIN”, desfășurat în orașul Donji Milanovac, din Serbia. BIANCA MUTU a obținut Grand Prix-ul secțiunii de copii, iar ANTONIA ALEXANDRESCU – premiul III la secțiunea Tineret.
 Vara a început cu două locuri III ( Maria Lungu și Roxana Clopotaru ) și un loc II ( Alexia Gresoi ) la Festivalul Internațional “Steluțele Adîgheei”, care a avut loc în orașul Maykop, din Federația Rusă. Sezonul continuă cu prezențe ale Clubului Victorioșilor la Zilele Comunei Gura Ocniței, Festivalul Internațional “Volare” și turnee î Republica Moldova, Serbia și Macedonia.

Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro