O vară de vis pentru micii artiști de la “Clubul Victorioșilor

Săptămâna aceasta ( marți, de la ora 20:00, în direct la TVR 3 ), CLARA SAV SCRIPCARIU, componentă a “Clubului Victorioșilor” va reprezenta județul Dâmbovița în finala Festivalului Național “Mamaia Copiilor”. Clara este sprijinită cu un show de pantomimă de colegii ei de club Roxana Clopotaru, Victor Trandafir, Radu Iordache și Alexandru Andrei.
În week-end-ul care s-a încheiat, alte două componente ale “Clubului Victorioșilor” au reprezentat Dâmbovița și România la a 39-a ediție a Festivalului Internațional “TIN”, desfășurat în orașul Donji Milanovac, din Serbia. BIANCA MUTU a obținut Grand Prix-ul secțiunii de copii, iar ANTONIA ALEXANDRESCU – premiul III la secțiunea Tineret.
 Vara a început cu două locuri III ( Maria Lungu și Roxana Clopotaru ) și un loc II ( Alexia Gresoi ) la Festivalul Internațional “Steluțele Adîgheei”, care a avut loc în orașul Maykop, din Federația Rusă. Sezonul continuă cu prezențe ale Clubului Victorioșilor la Zilele Comunei Gura Ocniței, Festivalul Internațional “Volare” și turnee î Republica Moldova, Serbia și Macedonia.
Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro