O târgovișteancă de 31 de ani a fost diagnosticată cu gripă! Este primul caz din acest sezon

O târgovișteancă de 31 de ani a fost diagnosticată, de către Spitalul Victor Babeș din București, cu virus gripal tip B. Este vorba de un diagnostic clinic  persoana prezentându-se la camera de gardă a spitalului unde  i s-a făcut internare de o zi. Tânăra este izolată la domiciliu, sub supravegherea medicului de familie. Nu fusese imunizată împotriva gripei.

În Târgoviște,au fost imunizate împotriva gripei, un număr de 3993 de persoane incluse în categoria celor cu risc crescut de a contacta boala.

În cadrul  sistemului de monitorizare a infecţiilor acute ale căilor respiratorii superioare şi a gripei, în perioada 1-7 ianuarie 2018, către DSP Dâmbovița au fost raportate 273 de cazuri de infecţii acute ale căilor respiratorii superioare, din care 7 cazuri internate şi 81 de pneumonii, pentru 8 cazuri impunându-se spitalizarea.


DSP Dâmbovița a primit aproximativ 50.000 de doze de vaccin antigripal. Campania de imunizare antigripală se derulează prin intermediul cabinetelor de medicină de familie. Sunt vaccinate gratuit  persoanele cu risc ridicat de îmbolnăvire, mai precis persoanele cu vârsta peste 65 de ani, persoanele cu boli cronice, în special cu afecţiuni respiratorii şi cardiovasculare, boli metabolice, copiii şi bătrânii instituţionalizaţi, gravidele, personalul medical.

 

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca