O tânără dâmbovițeancă, stabilită cu familia în Anglia, își dorește o carieră în modelling

Distribuie:

Modellingul este un domeniu de care tot mai multe tinere încep să fie atrase, însă drumul pentru o carieră în modelling nu este ușor.

Pentru Florentina Daniela Matei (Andreea, în lumea modelingului), în vârstă de 12 ani, plecată cu familia din localitatea dâmbovițeană Braniștea, în Londra, Anglia de șapte ani, însă, acest drum începe să se contureze ca unul promițător, mai ales că are sprijinul părinților.

Mama Andreei (FOTO 4) spune că, cel mai probabil, dacă ar fi rămas în țară, fiica ei nu și-ar fi putut îndeplini visul, din motive financiare.

În Anglia, însă, visul tinerei de a ajunge un model renumit, care să câștige titlul de Miss Univers, pare să capete contur, cu multă muncă, pasiune și investiții în toate acestea, până acum doar din partea părinților, iar de curând, și din partea unui sponsor din America.

Andreea este elevă, în prezent, la Walthamstow Academy, iar mama ei spune că primul foto shoot l-a avut la vârsta de 8 ani, iar primul concurs la doar 10 ani.

Chiar dacă este departe de țara ei, tânăra adolescentă vrea să facă lucruri frumoase pentru România. Andreea își dorește, în viitor, să deschidă o fundație pentru copii neajutorați. De altfel, tânăra româncă spune la fiecare concurs la care participă că este din România, așa cum am aflat de la mama ei.

Chiar dacă vrea să ajungă un model de succes, Andreea este conștientă, deși la o vârstă fragedă, că este nevoie și de studii superioare, motiv pentru care mama sa spune că fiica ei va studia managementul. De altfel, și doamna studiază în prezent această specializare.

Andreea mai are un frate mai mic (FOTO 5, cu tatăl), care și-ar dori să devină actor de comedie, însă momentan este la o școală normală.

fotomodel1_400x600fotomodel2_600x450fotomodel3_600x450fotomodel4_450x600fotomodel5_450x600

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro