O parte din studenții Universității Valahia vor să intre în grevă. Cer soluționarea rapidă a problemei căldurii în sălile de curs

UPDATE: Reprezentanții Universității au rezolvat problema căldurii.

Claudia Badea

De la data de 1 Noiembrie, anii I, II și III de Licență de la Facultatea de Litere și-au anunțat hotărârea de a intra în grevă până în momentul în care Universitatea va soluționa problema căldurii în sălile de curs.  


Miercuri, 1 Noiembrie, studenții Facultății de Științe Politice, Litere și Comunicare din cadrul Universității Valahia, specializar: Litere, s-au prezentat la biroul  Decanului Facultății cu o petiție semnată de majoritatea studenților din cei 3 ani de studii de Licență. Această petiție menționa faptul că studenții acestei specializări vor refuza să mai participe la orele de curs până ce Conducerea Universității împreună cu autoritățile avizate nu vor rezolva problema încălzirii sălilor de curs.

Această inițiativă a studenților a fost și este susținută, atât de profesorii din cadrul specializării de litere, cât și de restul sudenților și profesorilor Facultății de Științe Politice, Litere și Comunicare. Greva adoptată de către studenți este apreciată, în principal, pentru curajul și mobilizarea de a lua atitudine în ceea ce le privește dreptul la studii în condiții decente.

Dacă această problemă nu se va soluționa, nu este exclus ca Facultății de Litere să i se alăture și alte specializări. Acesta a fost primul semnal de alarmă tras de către studenți pentru a atrage atenția autorităților că pentru a face performanță, au nevoie și de condiții umane de studiu.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Un gand despre “O parte din studenții Universității Valahia vor să intre în grevă. Cer soluționarea rapidă a problemei căldurii în sălile de curs

  • 3 noiembrie 2017 at 13:51
    Permalink

    E de vis Valahia TGV. Caldura nu, taxa de parcare da. Pana si aparatul de cafea te pacaleste, bagi 2 lei, iti anuleaza comanda si apoi primesti doar 1 leu inapoi. Incercati in corpul B.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca