O altfel de expoziție la Târgoviște: scaune ale șoferilor și ale pasagerilor implicați în accidente rutiere. Vezi detalii:

O expoziție inedită poate fi vizitată începând de luna trecută în scuarul Primăriei Târgoviște. Este vorba despre o expoziție inclusă în campania derulată de Poliția Română, în parteneriat cu Mercury 360 Communications SRL, ce poartă denumirea „Supraviețuitorii-Trișezi centura, păcălești viața”.

Cei ce își doresc să vizioneze această expoziție o pot face și în versiunea online, doritorii putând accesa site-ul campaniei – www.supravietuitori.ro.

Denumirea paginii de internet este aleasă, conform declarațiilor celor implicați, astfel încât ea să reflecte exact faptul că cei ce poartă centura de siguranță sunt cei care au scăpat cu viață dintr-o nenorocire. Scaunele extrase din epavele mașinilor implicate în accidente grave au devenit astfel exponate în cadrul primei expoziții urbane organizată de Poliția Română.


Expoziția de la Târgoviște se va muta zilele următoare la Muzeul Poliției Române.

WP_20160831_024 WP_20160831_025 WP_20160831_026

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Un gand despre “O altfel de expoziție la Târgoviște: scaune ale șoferilor și ale pasagerilor implicați în accidente rutiere. Vezi detalii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca