Nume sonore ale handbalului morenar, prezente la inaugurarea sălii de sport a Liceului Tehnologic Petrol

Sportul reprezintă un domeniu sacru la Moreni. Acesta este trăit la intensitate maximă de oamenii de pe malurile Cricovului indiferent de împrejurare. Fie că este fotbal, handbal sau karate, atmosfera este una superbă de fiecare dată. Un cadru de zile mari s-a putut văzut şi la inaugurarea sălii de sport a Liceului Tehnologic Petrol. Evenimentul care s-a lăsat aşteptat numai puţin de nouă ani a strâns sute de oameni în Polivalenta morenară. Iubitorii de sport prezenţi la festivitatea de deschidere au putut vedea la lucru două echipe de handbal de nivel înalt şi o mulţime de politicieni dâmboviţeni care se află în precampanie electorală. Prima echipă, CS Petrol Moreni, formată numai din localnici, a cuprins numeroase nume sonore care evoluează la echipe mari din ţară sau străinătate. În schimb, a doua formaţie a fost Dinamo Bucureşti, liderul Ligii Naţionale, grupare antrenată de morenarul Eliodor Voica, fost selecţioner al echipei naţionale de handbal a României.

handbal moreni 1

Eliodor Voica, antrenorul echipei morenare pentru acest joc

Disputa demonstrativă dintre cele două echipe s-a încheiat prieteneşte, la egalitate, cu un scorul de 31-31. Ca bucuria să fie mai intensă, formaţia de pe Cricov a fost condusă în acest joc de Eliodor Voica. Printre componenţii care au îmbrăcat tricoul morenar s-au aflat Alexandru Ioniţă (SG Ratingen – Ger) – portar, Vlăduţ Stoica (ACS Energia Târgu Jiu), Gabriel Mărgărit (HC Argeş Piteşti), Iulian Stamate, Valentin Pătru (ambii CSM Bucureşti), Ionuţ Săulescu (HC Dobrogea Constanţa), Adrian Cristescu (CSU Danubius Galaţi), Marinică Clipea, Sorin Cârstea (ambii ACS Alexandria), Albert Cristescu (HCM Minaur Baia Mare), Marius Enculescu (GŞIP Moreni), dar şi foştii jucători morenari Bogdan Voica, Răzvan Cârstoaia, Cristian Marin şi Bogdan Stănescu. De partea cealaltă, Dinamo a mizat pe Alexandru Asoltanei, Adrian Băluţ, Flavius Campan, Ibrahim Diaw, Ştefan Grigoraş, Adrian Irimus, Darius Makaria, Liviu Mironescu, Marius Mocanu, Alireza Mousavi, Pierrre Ragot, Răzvan Răpciugă, Ciprian Şandru, Andrei Savenco, Ciprian Vancea, Jakov Vtankovic şi Muhamed Zulfic. Partida a fost condusă de arbitrii internaţionali morenari Robert Harabagiu şi Silviu Stănescu.

handbal moreni 2

Mihai Stănescu: „Totul a fost din suflet”
Atmosfera în tribune a fost şi ea una de zile mari după ce în tribune s-au aflat Peluza Sud şi Peluza „Marian Pârşă”, galerii ale echipei de fotbal Flacăra Moreni. De asemenea, Mihai Stănescu, seniorul handbalului morenar, s-a remarcat şi din postura de crainic al sălii, ridicând în repetate rânduri asistenţa în picioare, pe durata meciului. „Totul a fost din suflet şi după multă muncă depusă. Moreniul merita o astfel de sală”, s-a exprimat venerabilul Mihai Stănescu. Afişul evenimentului a reliefat singura bila neagră. Pe acesta a apărut că Dinamo este campioana în exerciţiu, în loc de fostă campioană a României. După inaugurarea sălii, pe parchetul acesteia va evolua de aici înainte CS Petrol Moreni, reprezentantă a Diviziei A.

Ionuţ Parghel

hanbal moreni 7 hanbal moreni 8 handbal moreni 5 handbal moreni 6 handbal moreni 9 handbal moreni


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro