Ne-a scris CoronaVirusul! Are o ofertă pentru măştile de protecţie! 

Ameninţarea noului virus COVID 19, cunoscut sub denumirea generică de CoronaVirus, îi aduce faţă-n faţă pe cei care ştiu să profite de frica pe care oamenii o resimt faţă de virus, cu cei care ar da orice să se simtă protejaţi.

Una din afacerile cele mai profitabile este şi cea a comercializării măştilor de protecţie. De la 10 bani bucata, acestea au ajuns să fie vândute la preţuri mai mari de 10 lei. Nicio o farmacie din Târgovişte nu mai are pe stoc asemenea măşti, aşa că unii au văzut imediat oportunitatea unor câştiguri bune.  Chiar dacă masca nu oferă o protecţie de 100%, totuşi românii au fost dispuşi să cumpere indiferent de preţ. Mai nou, ofertele au început să fie transmise şi pe mail.

Dacă instituţiile publice se ascund după GDPR pentru a nu oferi anumite date, publicul larg nu are nici o protecţie a datelor. Mai nou, chiar CoronaVirusul a făcut rost de o bază de date şi trimite mailuri. Un astfel de mail, oferă spre vânzare măşti la numai… 200 de lei. Ceea ce pare chiar o afacere faţă de cele de pe un site de vânzări pe care se solicita 600.

Cei care vor să se protejene nu trebuie neapărat să cedeze speculanţilor care au mărit artificial preţurile măştilor. Cel mai importante măsuri preventive sunt:

  • Spălarea mainilor frecvent de-a lungul zilei;
  • Evitarea atingerii cu mainile nespalate a ochilor, nasului si a gurii;
  • Evitarea contactului cu persoanele bolnave.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro