MOTOCICLISM – Șerban Adrian Ionuț, suntem mândri de tine!

Târgovișteanul a terminat anul competițional pe onorabilul loc 3 la general în Campionatul Național al României, clasa Debutanți 1000. Redăm o declarație a acestuia pentru cotidianul nostru:

A luat sfârșit și cursa de astăzi. Am plecat din poziția a 12-a, din păcate în primul viraj cumva am reușit să scot motocicleta pe liber și nefiind în viteză…toți din spate m-au depășit. Am început să trag să recuperez, dar după ce am câștigat câteva poziții, în linia dreapta, o trasă greșită m-a scos prea în exterior și am fost nevoit să îndrept motocicleta și să ies de pe pistă, am reușit să reintru în cursă pierzând încă 2 poziții pe care nu am reușit sa le mai recuperez până la final. Am terminat cursa pe un loc 19 in European și 5 în Naționale. Pentru anul viitor este clar că am nevoie de mai multe ore pe circuit. Îmi pare rău că nu am adus nicio cupă acasă, anul viitor odată cu mai multă practică, vor veni și cupele… Mulțumesc tuturor pentru sprijinul și încrederea acordată. Cam acesta este rezumatul zilei… Este clar ca am nevoie de mai multa practică, ceea ce implică și un buget mai mare…Pentru anul viitor sper la ceva sponsori pentru a putea susține financiar toată investiția… Luând în calcul că nici motocicleta nu este a mea și nu este achitată… Mulțumesc!!!”

Campionatul Național Individual al României la Viteză s-a incheiat în acest sfârșit de săptămână, ultimele doua etape având loc la Serres, în Grecia. Etapele IX si X naționale s-au disputat astfel impreună cu etapele europene BMU de Road Racing și ultimele etape ale campionatului bulgar de Viteză pe Circuit.

28 Octombrie 2017 / Circuitul de Viteză de la Serres / Etapa a 9-a a Campionatului National de Viteza al Romaniei / Etapa a 11-a a Campionatului Est European de Viteză BMU / Etapa finală a Campionatului Bulgariei de Viteză. Au participat piloți din Serbia, Turcia, Bulgaria, Macedonia, Grecia, Austria, Israel si bineințeles, România, conform frm.ro.

Nu fi dezamăgit, Adrian Ionuț, ești pe drumul cel bun! Poate vor veni și sponsori, având astfel condiții mai bune pentru performanță! Toți suntem mândri de tine! Sper să putem să te ajutăm să devii campion! Trăiește-ți visul! Acolo unde e suflet, vor veni și elementele care te vor ajuta! Succes! Respect!

Bogdan Marius Ghorghe


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro