Moș Crăciun vine și la școlile și grădinițele din Bezdead

Elevii din Bezdead îl vor aștepta săptămâna viitoare pe Moș Crăciun cu un program special pregătit împreună cu profesorii lor. Astfel, Miercuri, 20 decembrie, orele 10.00 și 12.00, și Joi, 21 Decembrie, de la ora 9.45, elevii și copiii grădinițelor din localitate vor prezenta la Sala de Evenimente din Măgura, Bezdead, un program special de colinde, la care este așteptat Moș Crăciun încărcat cu daruri.

Primarul localității, Teodora Anghelescu, spune că spiritul Crăciunului este important, mai ales pentru cei mici, astfel încât primăria a făcut eforturi ca și anul acesta Moșul să vină cu daruri pentru copii.


De asemenea, Marți, 19 Decembrie, la sala de festivități din satul Măgura, localitatea Bezdead, are loc Festivalul de colinde românești Măruț mărgăritar, Ediția I.  (Festival de colinde românești, la Bezdead – – Gazeta Dambovitei)


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca